logo

Category : Blogi

25 maalis 2019

Törmäys elämän rajallisuuteen

Viime viikolla olin kuolla. Jouduin Porvoon sairaalaan ja lääkäri kertoi synkimpänä ennusteena:  en ehkä lähtisi sairaalasta hengissä. Sovin hänen kanssaan, ettei minua tarvitse laittaa hengityskoneeseen. Minun onnekseni diagnoosi oli virheellinen.

08 maalis 2017

Pientä face liftiä

Alppiblogin ulkonäkö on muuttunut. Vanhat blogijutut ovat edelleen tallella, nyt ne löytyvät ‘Blogi’-valikon alta.

16 helmi 2017

Veetin hymy

Koiralla on monta ilmettä. Veetillä on useimmiten kuono maassa nuuskimassa, kun siitä yrittää ottaa uljasta uroskuvaa.

16 helmi 2017

Sorry

Kokeilin blogiini toista ulkonäköä. Latasin – ja jopa maksoin kolmisenkymmentä euroa  Adios-nimisestä teemasta. Sen seurauksena blogiini avautuu joka kerta tylsä sivu etusivun päälle. Riippumatta teemasta tai emailin kirjautumisesta. Laitoin teeman tehneelle firmalle meiliä ja pyysin heiltä helppiä. Pyydän anteeksi häiriötä. Jippii! Asia korjaantui, kun poistin teeman ja sen käyttämät pluginit. Adios, Adios-teema!

17 marras 2016

Droppaa tunnelmaa

Kun istuin tänään autossa, radiosta alkoi kuulua laulu “Älä tuu droppaa mun tunnelmaa…” Tuo kertosäe tuli niin monta kertaa, että minua alkoi rasittaa. Mun tunnelma oli dropattu.

10 marras 2016

Trump on miehen iässä

Minulla ei ole mitään mielipidettä Trumpin puolesta tai vastaan poliitikkona. Hän on sellainen presidentti kuin amerikkalaiset ansaitsevat ja valitsevat. Yksi asia minua kuitenkin henkilökohtaisesti innoittaa Trumpissa. Olen vain vajaan vuoden vanhempi kuin hän. Elämä on siis meillä seitsemänkymppisillä vielä edessä.