logo

Category : Kolotukset

09 huhti 2015

Kun jäitä polttais….

Elo on ollut tylsää. Kun yhdestä vaivasta on päästy, niin uusia tulee. Olen kun vanha 2CV-sitikkani muinoin. Kun hain sen korjaamolta, joku uusi paikka levisi paluumatkalla kotiin.

13 tammi 2015

Itkeäkö vai nauraa….

Tänään pääsin Porvoon sairaalakiertueeni loppusuoralle ja poljin kuntopyörällä rensseleihin kytkettynä ainakin välietapin maaliin. Se oli hyvä matka sote-maailman kiemuroihin. Ja tuloksetkin olivat kohtalaisen tyydyttävät – ainakin seniorsarjassa.

08 tammi 2015

Vuoden ensimmäinen

Tervetuloa uusi vuosi 2015 ja vanhat vaivat. Joulun ja vuodenvaihteen pyhien vuoksi viime viikot olivat varsinaista katkoelämää. Arkipäivät häiritsivät makailua.

16 joulu 2014

Aspiriini auttaa

Muutaman kuukauden voivotuksen ja ruikutuksen aihe on selkiintynyt. Kävin Porvoon sairaalassa ultraäänitutkimuksessa ja siellä löydettiin vanha infarktin aiheuttama arpeuma sydämessä. Olen siis joskus saanut sydänkohtauksen.

02 joulu 2014

Odottavan aika

Olen nyt vajaan viikon verran odottanut postia. Porvoon sairaalan pitäisi näinä päivinä lähettää tieto, koska pääsen tutkimuksiin. Aika kuluu odottamiseen ja sohvalla makaamiseen.

27 marras 2014

Epikriisi

Oloni on ollut pari-kolme kuukautta surkea. Olen ollut väsynyt, keuhkoissa selän puolella on ollut outoja tuntemuksia. Yöllä herään hikisenä. Kolmen päivän halkourakka pahensi vielä tilannetta.