logo

Category : Kolotukset

28 maalis 2019

Kun elämä alkoi ahdistaa.

Jouduin viime viikolla haukkomaan henkeäni. Porvoon sairaalassa muistelin, milloin ylämäkien kammoni alkoikaan. Onneksi henki taas kulkee ja pääsin pakoon.

25 maalis 2019

Törmäys elämän rajallisuuteen

Viime viikolla olin kuolla. Jouduin Porvoon sairaalaan ja lääkäri kertoi synkimpänä ennusteena:  en ehkä lähtisi sairaalasta hengissä. Sovin hänen kanssaan, ettei minua tarvitse laittaa hengityskoneeseen. Minun onnekseni diagnoosi oli virheellinen.

09 huhti 2015

Kun jäitä polttais….

Elo on ollut tylsää. Kun yhdestä vaivasta on päästy, niin uusia tulee. Olen kun vanha 2CV-sitikkani muinoin. Kun hain sen korjaamolta, joku uusi paikka levisi paluumatkalla kotiin.

13 tammi 2015

Itkeäkö vai nauraa….

Tänään pääsin Porvoon sairaalakiertueeni loppusuoralle ja poljin kuntopyörällä rensseleihin kytkettynä ainakin välietapin maaliin. Se oli hyvä matka sote-maailman kiemuroihin. Ja tuloksetkin olivat kohtalaisen tyydyttävät – ainakin seniorsarjassa.

08 tammi 2015

Vuoden ensimmäinen

Tervetuloa uusi vuosi 2015 ja vanhat vaivat. Joulun ja vuodenvaihteen pyhien vuoksi viime viikot olivat varsinaista katkoelämää. Arkipäivät häiritsivät makailua.

16 joulu 2014

Aspiriini auttaa

Muutaman kuukauden voivotuksen ja ruikutuksen aihe on selkiintynyt. Kävin Porvoon sairaalassa ultraäänitutkimuksessa ja siellä löydettiin vanha infarktin aiheuttama arpeuma sydämessä. Olen siis joskus saanut sydänkohtauksen.