logo

Category : Matkoilla

16 helmi 2019

Uusi kauppahalli bongattu

Vietin muutaman päivän Alicantessa. Minusta jokaisen espanjalaisen kaupungin tärkein nähtävyys on “mercado”. Sellainen löytyy myös Alicantesta.

16 maalis 2016

Yli 50 vuotta laivaristeilyjä

Olen jo yli 50 vuotta risteillyt laivoilla Suomen ja Ruotsin väliä. Ennen oli miehet rautaa ja myös laivat rautaa. Kävin muutama viikko sitten Viking Linella Tukholmassa, joten nyt sopii hyvin kerätä muistikuvia meriltä.

24 helmi 2016

Muistoja Malagasta

Malagan matkasta on kulunut noin kuukausi. Nyt on sopiva aika muistella, mitä matkasta jäi mieleen. Mitkä olivat viikon huippuhetkiä ja mieleenpainuvimpia elämyksiä.

02 helmi 2016

Malaga here I come

Viime yönä tulin Malagaan. Kello oli suunnilleen 01.15, kun pääsin majapaikkaani. Nukuin muutamat tunnit levottomasti. Heräsin hampaiden kalinaan, kunnes tajusin laittaa termostaatista lämmityksen päälle ja hakea kaapista peiton.

02 loka 2015

Toreillla tavataan

Kauppahallit ja torit ovat heikkouteni. Mitä suurempi ja tuoksuvampi, sitä enemmän se kiehtoo minua. Splitin keskustassa löysin parin hyvää kauppapaikkaa, kunnon torin ja kalahallin sekä turhuuksien rihkamakauppiaita joka puolella.

01 loka 2015

Olen nähnyt Dubrovnikin

Split alkaa olla jo nähty. Niinpä päätin lähteä katsomaan, millainen paikka on Dubrovnik. Sinne pääsee päiväksi joko bussiretkelle tai kantosiipialuksella.