logo

Mainosta pukkaa

Mainonta on siirtynyt digiaikaan. Mainokset seuraavat sinua kuin hai laivaa. Niitä tunkeutuu netissä lähes kaikille selaimesi sivuille.

Kun käyt etsimässä jotain vaikkapa rakennustarvikkeiden nettisivuilta, sinusta tulee kohderyhmää. Katsomiasi tuotteita alkaa vilistä bannereina mitä kummallisimmilla sivuilla. Harvoin ne liittyvät sisällöltään hakemaasi asiaan.

Tämä on kaiketi sitä digitaalisesti kohdennettua mainontaa. Se tyrkyttää ihmiselle, jolla on tarve. Uudestaan ja uudestaan.

Tästä mainonnasta ei pääse eroon millään suotimilla eikä filttereillä. Helsingin Sanomien digiversion lukeminenkin alkaa olla vaikeaa, kun mainoksia ponnahtelee jatkuvasti esiin. Esimerkiksi kuvan jutun yhteydessä niitä on kolme kappaletta, sisältö kaiken lisäksi sama vain koko eroaa. Tämä on kaiketi sitä toistoa.

Kaiken lisäksi nämä digiajan mainokset ovat tylsiä ja useimmiten pelkkää tyrkkyä.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.