logo

Ne jyrää meidät !!!!

Kaipaan aikoja, jolloin mainokset olivat mainoksia lehdessä, televisiossa, radiossa tai postilaatikossa. Ne saattoi helposti sivuttaa tai pysähtyä tutkimaan. Nyt niitä tunkee digitaalisena joka tuutista ja yllättäen.

Olen tehnyt mainoksia yli 40 vuotta ja ensi kertaa elämässäni mainokset häiritsevät minua. Ne tunkeutuvat yksityisyyteeni. Eivät anna minulle hetken rauhaa.

Kun luen Hesaria verkossa, keskelle juttua tulee mainoksia. Lehden ympärillä on joka puolella mainoksia. Useimmat niistä ovat surkeita tekeleitä, suru silmälle.

Jos olen googlannut jotain tavaraa, mainoksia ko. tuotteesta tai tuoteryhmästä alkaa tunkea selaimeni näyttöön milloin missäkin. Niitä saattaa tulla useita samalle sivulle. Mikään ei pysy salassa mainostajilta.

Tämä mainostulva muuttuu yhä pahemmaksi, päivä päivältä Minulla on selaimessa joku mainossuodatin, mutta siitä ei ole apua. Facebookissa käyn vain satunnaisesti.

Silti isoveli valvoo minua – digitaalisesti.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.