logo

AlppiBlogi

16 helmi 2019

Uusi kauppahalli bongattu

Vietin muutaman päivän Alicantessa. Minusta jokaisen espanjalaisen kaupungin tärkein nähtävyys on “mercado”. Sellainen löytyy myös Alicantesta.

31 tammi 2019

Lunta, lunta….

Lumi yllätti autoilijat. Tämä jokatalvinen klisee muuttui todeksi. Pari päivää ja yötä lunta on tupruttanut taivaalta. Maisema on kuin lapsuudesta

11 loka 2018

Ruuhkavuodet

Autolla liikkuminen hidastuu. Ruuhkat ja hidas köröttäminen on jokapäiväistä koko päivän. Tuntuu kuin yhteiskunta yrittäisi vaikeuttaa autoilijan elämää tarkoituksella.

07 kesä 2018

Vuodet vierivät ja vanhentuvat

Lahden Lyseon ylioppilaat vuodelta 1965 kokoontuivat. Mukana oli reilut parikymmentä hieman yli seitsemänkymppistä urhoollista. Kuvassa C-luonakn paikalla olleet.

26 touko 2018

No onkos tullut kesä…..

Maailmankirjat on sekaisin. Talvi jatkui ja jatkui. Kunnes yllättäen tuli kesä. Nyt monta päivää aurinko on mollottanut pilvettömältä taivaalta ja toukokuun lämpöennätykset raikuvat.

04 touko 2018

Ne jyrää meidät !!!!

Kaipaan aikoja, jolloin mainokset olivat mainoksia lehdessä, televisiossa, radiossa tai postilaatikossa. Ne saattoi helposti sivuttaa tai pysähtyä tutkimaan. Nyt niitä tunkee digitaalisena joka tuutista ja yllättäen.